Щось не те з айфоном. Чому він не вмикається?

Кожного року Apple піднімає планку серед інших гігантів мобільної та комп’ютерної техніки, випускаючи нові моделі iPhone. Однак внутрішні та зовнішні покращення не гарантують вічної роботи вашому гаджету, тому сьогодні спробуємо відповісти на одне з найпоширеніших запитань власників техніки Apple - чому айфон не вмикається і що з цим робити.

Причини та види поломок iPhone

Перш за все потрібно розуміти, що несправності айфонів можуть бути програмними та апаратними. Якщо перші можна виправити перезавантаженням пристрою або оновленням операційної системи, то інші однозначно потребують втручання фахівців. У випадку будь-яких механічних пошкоджень (до прикладу, сильного удару чи залиття водою) радимо відразу звертатися до надійного сервісного центру. Чому не варто самостійно розбирати та лагодити пристрій — розповідаємо у попередній статті Сушити чи не сушити? Що робити, якщо телефон впав у воду?

Попри надійність техніки Apple, з нею теж трапляються несправності, одна із яких — раптове вимкнення телефона та відсутність будь-якої реакції на натискання кнопок. Однією із причин може бути перехід у “Режим збереження”, який вмикається автоматично, якщо ви давно не перезавантажували iPhone. Інша причина може ховатися у повній розрядці акумуляторної батареї чи неправильній роботі операційної системи.

Крім раптового вимкнення, з айфонами трапляються такі несправності:

  • телефон вмикається, але “зависає” в процесі завантаження;
  • телефон часто вимикається;
  • рівень заряду гаджета не змінюється впродовж тривалого часу;
  • корпус айфона нагрівається.

Якщо ви знайшли “свою” проблему у списку, для початку слід перезавантажити айфон. Кожна модель має інший механізм перезавантаження — ми розповімо про алгоритм дій для найпопулярніших моделей.

Як перезавантажити айфон та що робити далі?

Для перезавантаження iPhone 6s (або старших моделей) потрібно натиснути й утримувати кнопку «Додому» та кнопку “Power” впродовж 15 с., поки на екрані не з'явиться логотип Apple. Якщо ви хочете перезавантажити iPhone 7 або iPhone 7 Plus, потрібно натиснути та утримувати кнопку “Power” разом із кнопкою зменшення гучності, поки не з'явиться логотип бренду. На пристрої iPhone 8 або пізніших моделей алгоритм дій складніший: натисніть і швидко відпустіть спершу кнопку збільшення гучності, а тоді кнопку зменшення. Після цього натисніть кнопку “Power” та утримуйте її, поки не з'явиться логотип Apple.

Якщо перезавантаження не допомогло увімкнути айфон, спробуйте під'єднати його до зарядного пристрою. Після приєднання почекайте до 15 хвилин — за цей період батарея достатньо підзарядиться, аби його можна було ввімкнути. Водночас, перевірте справність адаптера та usb-кабеля, а також роз’єму живлення.

У випадку, якщо перезавантаження не допомогло, радимо звернутися у сервісний центр. Спеціалісти проведуть діагностику пристрою, визначать причину вимкнення та зможуть запобігти цьому в майбутньому. Подати заявку на ремонт у “Ноутбук Центр” можна за телефоном, вказаним на сайті!

image

Чому обрати нас?

  • icon Безкоштовна діагностика*
    * При умові здійснення ремонту в Ноутбук Центрі, ми проводимо діагностику пристрою абсолютно безкоштовно.
  • icon Авторизований сервісний центр
    Ноутбук Центр - авторизований сервісний центр більшості популярних брендів. Саме у нас Ви можете здійснити ремонт Вашого пристрою по гарантії виробника.
  • icon Дотримуємось технологічних процесів
    Ми прагнемо, щоб після ремонту Ваш пристрій працював справно якомога довше. Саме тому ремонт виконується відповідно до технологічних вимог.
  • icon Надаємо найбільшу гарантію
    На кожен виконаний ремонт ми надаємо гарантію до 6 місяців. Але ми настільки впевнені в якості наших послуг, що пропонуємо Вам можливість збільшити цю гарантію в кілька разів.
  • icon Для нас важлива репутація
    Найкращий доказ нашого професіоналізму - це рекомендації постійних клієнтів.
  • icon Зручне розташування
    До Ноутбук Центру можна зручно та швидко дістатися з будь-якої частини міста.
  • icon Терміновий ремонт
    Ми розуміємо наскільки важливо Вам усунути поломку пристрою якомога швидше, тому ми пропонуємо послугу термінового ремонту.
  • icon Найбільший штат кваліфікованих спеціалістів
    В компанії працюють інженери з великим досвідом роботи та високою кваліфікацією, про що свідчить стабільне підтвердження авторизованого обслуговування значної частини виробників, а також збільшення переліку брендів, які нам довіряють гарантійне обслуговування своїх товарів.
Відгуки наших клієнтів
Прокласти маршрут

Замовити професійну консультацію по ремонту у Львові

* Ми не передаємо інформацію третім особам

Ми використовуємо файли cookie, розроблені нашими спеціалістами та третіми особами, для аналізу подій на нашому веб-сайті, що дозволяє нам покращити взаємодію з користувачами та обслуговування. Продовжуючи перегляд сторінок нашого сайту, ви приймаєте умови його використання.